RETOURNEREN

Voldoet een item niet helemaal aan uw verwachtingen? Bij Queens Love Fashion heeft u de mogelijkheid om binnen 14 werkdagen uw product te retourneren. De 14 werkdagen gaan in op de dag dat het pakketje door u of namens u in ontvangst is genomen.

Als u een sale item retour doet, ontvangt u een tegoedcode die 5 maanden geldig is op onze site.

Retourneren is heel eenvoudig :

 • Mail info@queenslovefashion.nl u order nummer door en de retourreden.
 • Stuur de items in goede orde terug naar het onderstaande adres.

Queens Love Fashion.
De Zwaan 32A
7609NA Almelo

Nadat wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen, storten wij het bedrag direct terug op de rekening waarmee u heeft betaald. De verwerkingstijd hiervan is maximaal 7 werkdagen. ( Bij sale item’s krijgt een u een tegoedcode)

Alle retourzendingen worden in behandeling genomen indien deze voldoen aan onze voorwaarden. Indien de items hier niet aan voldoen kunnen wij de retour weigeren. Houd er rekening mee dat als je gebruik maakt van de gratis verzending vanaf €35,- euro, de verzendkosten nog in rekening kunnen worden gebracht bij een retourzending als je onder de €35,- euro komt.

Wat zijn de voorwaarden van het retourneren van uw bestelling.

 • Het artikel dient ongedragen en ongewassen te zijn en alle tags dienen nog bevestigd te zijn.
 • Het retourrecht vervalt als je zelf hebt geprobeerd om het artikel op wat voor wijze dan ook te repareren of te veranderen.
 • Wij geven geen garantie op elk soort van bedrukkingen of beplakkingen.
 • Wij geven geen garantie op ritsen, knopen of elk soort sluitingen.
 • Sale items kunnen niet geretourneerd worden.
 • Houd er rekening mee dat u een artikel kan beoordelen zoals dit ook in een winkel zou mogen. Een verzegeling, vacuümverpakking of stof/lichtdichte verpakking mag niet geopend worden.
 • Indien een product/retourzending beschadigd is, vlekken bevat of ruikt naar parfum, rook of andere geuren, is Queens Love Fashion gerechtigd een waardevermindering in rekening te brengen.
 • De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons te worden verzonden.
 • De consument draagt het risico voor retourzending. Wij adviseren daarom om het pakket altijd met Track & Trace code te verzenden en het verzend bewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij de vervoerder.
 • De retourzending dient binnen 14 werkdagen na de dag van ontvangst bij ons in goede orde retour te zijn ontvangen. Indien de retourzending te laat bij ons binnenkomt of niet aan de eisen voldoet zoals hier en in onze algemene voorwaarden vermeld staat, dan behouden wij ons het recht de retourzending te weigeren. Het recht op terugbetaling komt dan te vervallen.
 • Indien u de gehele bestelling retourneert ontvangt u het gehele aankoopbedrag retour. Indien u niet uw gehele bestelling retourneert ontvang u het aankoop bedrag retour.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die u wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Retourzendingen die niet identificeerbaar zijn worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Bestelling en/of product omruilen.
Wilt u een item omruilen omdat de maat of kleur niet juist is, geen probleem. U volgt hiervoor onze normale retourprocedure alleen nu vult u op het retourformulier in voor welke kleur of maat u het artikel wil ruilen.

Foutieve bestelling.
Het kan voorkomen dat de bestelling die u heeft ontvangen niet klopt of incompleet is. Controleer daarom altijd direct na ontvangst of uw bestelling juist is. Mocht de bestelling niet kloppen neem dan direct contact op met onze klantenservice via info@queenslovefashion.nl
We zullen er dan voor zorgen dat we onze fout zo spoedig mogelijk herstellen.

 

Wanneer u een item koopt welke later in de sale komt, de korting kan dan niet met terugwerkende kracht verrekend worden.

Mail info@queenslovefashion.nl u order nummer door en de retourreden.

0